Seminar

I QTennis afholder vi generalforsamling i starten af året (februar). Derudover arbejder vi altid for at vi mødes omkring udvikling af aktiviter og diskussioner af det politiske landskab. Vi har derfor altid en ide om, at vi gerne vil afholde et sommersemiar MEN der skal være interesse for det og ressourcer tila t drive det. 

På sommerseminaret er der mulighed for at gå i dialog om politiske prioriteringer. Ambitionen, at seminaret skal være en buket af spændende og inspirerende aktiviteter og oplæg, men det kan også være rødvin, cava og politiske udmeldinger overpå gode tenniskampe. Omdrejningspunktet for dialogen vil altid være: Hvorfor QTennis? Og hvordan QTennis? 

Om nødvendigheden af QTennis. I 2014 spurgte Kasper Lund Kirkegaard (KLK) fra Idrættens Analyseinstitut DTF: "Hvorfor skal den mandsdominerede tennissport i foreningskulturen støttes, mens kvinder i høj grad er overladt til at købe deres idræt på kommercielle vilkår?” (KLK 2014). Spørgsmålet står ubesvaret. Du kan læse Kirkegaards oplæg HER

QTennis blev defineret som et netværk med en ambition om, at skabe samarbejde, fællesskaber og positive tennisoplevelser mellem kvinder på tværs af tennisklubber med henblik på en fokuseret udviklingen af tennissporten OGSÅ for Qvinder.

Du kan læse oplæg fra tidligere seminar i nedenstående links:

Indbydelse og program for QTennissminar 2016: QTennis-Seminar-indbydelse-og-program.pdf

Oplægsholdere og aktivitetsansvarlige: OPLGSHOLDER-OG-AKTIVITETSANSVARLIGE-TIL-QTENNISSEMINAR.pdf